Hulp van sponsoren en inwoners van Renkum

Het wordt ieder jaar steeds moeilijker om de begroting van de Sinterklaasintocht sluitend te krijgen. Het Sinterklaascomité heeft in het verleden in opdracht van de winkeliersvereniging de intocht kunnen organiseren en bekostigen.  Helaas wordt het vanwege teruglopende ledenaantallen binnen de winkeliersvereniging steeds moeilijker een budget vrij te maken voor de intocht. Daarom hebben een aantal leden van het Sinterklaascomité de hoofden bij elkaar gestoken en de stichting ‘Sinterklaas in Renkum’ opgericht.  Met de financiële hulp van sponsoren en inwoners hopen wij dat wij nog jaren de intocht kunnen blijven bekostigen. Maar, hiervoor hebben wij uw hulp hard nodig. Als u ook vindt dat Sinterklaas naar Renkum moet blijven komen zouden wij u heel graag om een vrijwillige bijdrage willen vragen door vriend te worden van Sinterklaas.  

Vriend van Sinterklaas worden?

Wanneer u vriend van Sinterklaas wordt, helpt u ons om de Sinterklaasintocht in Renkum veilig te stellen. Dit doet u door donateur te worden van de Renkumse Goedheiligman.  U steunt ons dan met een jaarlijkse bijdrage welke wij door middel van een automatische incasso van uw bankrekening afschrijven. U mag zelf de hoogte van het bedrag bepalen. Na het invullen kunt u het formulier mailen naar sinterklaasinrenkum@outlook.com of langs brengen bij Smits Mode.

Wanneer u ons steunt voor €15,- of meer, ontvangt u van ons jaarlijks een leuke attentie welke u tijdens de Sinterklaasintocht in ontvangst kunt nemen.

Een dorp zonder Sinterklaasintocht kan natuurlijk niet
en daarom zijn wij u zeer dankbaar voor uw steun!